úterý 3. června 2014

Papa's Burgeria

Fajn, challenge začíná. Pochybuju, že se nakonec dostanu dál, než za pár dní. Dřív jsem to totiž hrála pořád, takže to teď pro mě neni něco, z čeho bych byla tak neskutečně nadšená, že bych to musela hrát několik hodin vkuse.
Takže, nejdřív si vybereme postavu. Předpokládejme, že je to úplně první hra týhle série, takže neni prostě tak vymakaná. Nemáte možnost vytvořit si vlastní postavu, můžete hrát za Papa Louie, ale na jiných stránkách, a jelikož mam v těchhle dnech tak pomalej net, že jsem ráda, že vůbec jde, tak na jiný stránky přecházet nebudu.

Takže bereme Ritu a čau.
Začínáme krátkým příběhem, kdy Rita dostala výherní lístek a mapu, kde najde svojí výhru. Když došla na místo, pravděpodobně se dozvěděla, že "vyhrála" Papa's burgerii. Byla z toho nadšená do tý doby, než Papa Louie vytáhl zástěru s jejím jménem.

Začátek dne a už nám přichází první zákazník. Je důležitý o zákazníky "pečovat". Když jim dobře uvaříte, získáte u nich hvězdičku (ranked) a víc peněz, než kdybyste jim podstrčili nějakou spáleninu.


Takhle vypadá základní obrazovka - tady objednáváte zákazníky. Dejte si pozor, aby se jich tam moc nenahromadilo - začnou se pak tvářit všelijak a ubere vám to procenta na order station.
Nejdřív si sepíšete objednávku.


Jinej zákazník, jiný požadavky. Tady je ta výhoda, že je to první hra ze série, takže zákazníky ani nemůžou bejt moc náročný - neni tu tolik možností. To, kde jsme doteď byli, byla order station. Teď se přesuneme na grill station.


Tutoriál vám nedovolí smažit víc jak jedno maso, potom už jich tam můžete hodit, kolik chcete. Jakmile ručička dojede do čtvrtiny, je načase maso obrátit - jednoduše na něj kliknete. Když ukazuje doprostřed, je hotový. Je dobrý, když se vám povede osmažit obě poloviny stejně - 50/50 % - zase tim získáte víc procent na grill station.


Build station. Jak už jsem dřív zmínila, tyhle suroviny vám zůstávaj po celou hru a nic nepřibejvá.
Houska, rajče, salát, cibule, okurka, sýr, houska.
Kečup, horčice, majonéza, barbecue omáčka.
Jedete prostě podle objednávky. Když je objednávka hotová, dáte lísteček na tácek s jídlem a máte hotovo.


Objednávka se nám podle všeho povedla. S vyšší úrovní - nebo líp řečeno s každým dnem - je to těžší a těžší, takže se vám častokrát něco nepovede, protože chvátáte, abyste vůbec objednávku stihli.
První den nám teda přišla Penny a po ní děda Vally (zbožňuju ho! :D) Á, vynechala jsem jednu ingredienci a už mam na build station jenom 77%. No, stane se.


Ok, první den máme za sebou. Teď už to zřejmě nebude nic zajímavýho, protože jediný, co nám bude přibejvat, jsou zákazníci.
2. den

První zákaznicí je Penny. Potom přichází Prudence. Podle svýho jména má taky celkem fajn výraz. Ha. A hned za ní máme Wallyho. A poslední zákazník se jmenuje Chuck. 



Penny - 98/94/99
Prudence - 93/94/99
Wally - 100/89/99
Chuck - 87/84/97

Service quality - 94%

3. den

Nová zákaznice - Akari. A celkem náročná - vyplnila celej objednávací lístek. Je zajímavý, jak si spoustu postav během hry oblíbíte, a některý naopak úplně nesnášíte. Po Akari máme Penny, potom Prudence. A další novej zákazník - Taylor. Nakonec nám přijde Wally. 



Akari - 100/99/98
Penny - 99/97/98
Prudence - 88/91/97
Taylor - 99/88/99
Wally - 93/83/98

Service quality - 95%

4. den

První zákazník - Big Pauly. Vždycky, když ho vidim, řeknu si "a sakra". Vždycky má hrozně blbý objednávky. Stejně jako Akari, ale ta má aspoň víc ingrediencí, než masa. No, koukněte na tu jeho objednávku.

A pro srovnání, objednávka Akari:


A tohle je Big Pauly:


Big Pauly - 100/97/99
Penny - 99/95/99
Prudence - 85/88/98
Wally - 94/97/99
Akari - 96/95/98

Service quality - 95%

Začíná to bejt trochu nuda, ne? Tak jo, ozvu se za pár dní. Teda, za pár herních dní. Myslim, že informace o tom, kolik jsem měla procent na service quality, nikoho nezajímá. Ale stejně vám to budu cpát. 

5. den - 94%
novej zákazník: Alberto


- a za vydělaný penízky jsem si v obchodě koupila zvonek, kterej vám zazvoní pokaždý, když přijde zákazník. Užitečná věc.

6. den - 94% 
Fajn, už to začíná bejt trochu těžší - zákazníků bylo za den 7 a už to docela jede. Myslim, že si na to pujdu dát pivo. 
Novej zákazník - Mandi (vypadá trochu ďábelsky, ne?) 


7. den - 94%
Novej zákazník - Kingsley



8. den - 94%
Už nějak dlouho držim 94%. Zjistila jsem, že se fakt nevyplácí vařit maso do zásoby - je to tak vyčůraně promyšlený, že to maso chladne, takže čim dýl ho tam máte, tim víc se snižuje jeho kvalita. Pche. Dneska žádnej novej zákazník.

9. den - 93%
Začínaj mi ubejvat procenta na order station - nestíham zákazníky. Asi si dam poslední den a pokračovat budu později. Je trošku nudný, jak vám nepřibejvaj žádný ingredience.
Novej zákazník - Mitch



10. den - 95%
Ok, byl tu novej zákazník, ale byla jsem trochu mimo z jeho objednávky, takže jsem si ho nestihla screennout. Chtěl totiž maso míň opečený a já jak blbeček přemejšlela, jak to vlastně udělat. No, nakonec to nebylo tak těžký.
Ale pro dnešek mam Papa's docela dost.
Mimochodem, ten zákazník se jmenuje Tony a vypadá takhle:


A jenom tak pro představu, jsem sice už u desátýho dne ale zásoba mých zákazníků tvoří asi tak třetinu z celku:


Takže vidíte, že ta hra je fakt hodně "bohatá" na různý věci - ok, tenhle díl zrovna ne, tam vám akorát přibejvaj zákazníci. Tak teda zas příště. 

0 komentářů:

Okomentovat