úterý 3. června 2014

Papa's hry

V poslední době se mi fakt málokdy stane, aby mě nějaká onlinovka vyloženě chytla. Tyhle hry jsou ale neskutečně návykový, skvěle propracovaný a rádi se k nim vrátíte.

Jde o simulaci zaměstnání, a jako ve většině případech, o vaření. Jo, zní to nudně - ale jenom do tý chvíle, než tu hru zapnete.

Na začátku si vyberete, za koho chcete hrát. Vždycky jsou přednastavený dvě postavy - kluk a holka. Můžete si vybrat jednoho z nich, nebo si vytvořit vlastní postavu. Ono je to ale v podstatě jedno, protože během tý hry tu jejich podobu nějak moc nevnímáte.

Hry Papa's maj jednu velkou nevýhodu - při jejich hraní vás chytá hroznej hlad a hlavně chuť na všechny ty dobroty, který tam vaříte. A ne, že byste byli nucený vařit celou dobu jedno jídlo - postupně vám přibejvaj ingredience, takže máte pořád důvod, proč hrát dál.

Přibližně před rokem jsem nad těmahle hrama strávila několik dní vkuse.
Další plus je, že se hry Papa's pořád vyvíjej - nedávno vznikla Papa's Pastaria, kde vaříte špagety, kolínka a gnocchi. Momentálně se chystá Papa's Donuteria - o čem bude, je snad jasný.

Upřímně obdivuju tvůrce týhle hry. Na tohle téma jde vytvořit nespočet dalších her a rozšíření, takže se určitě máme pořád na co těšit -  a do tý doby brečet nad tim, že všechny tyhle obchody nemáme pár metrů od domova.

A tady je ukázka ze hry Papa's Cupcakeria:


Napadla mě jedna věc, a to pokusit se hrát jednu hru co nejdýl. Jako každá hra, i tahle má sv´úrovně a čim dál jste, tim je to těžší, takže těžko říct, jestli mi to vůbec vydrží.

Na konec ještě kompletní seznam her, u kterých si můžete zaslintat:

Papa's Burgeria
Papa's Taco Mia
Papa's Freezeria
Papa's Pancakeria
Papa's Wingeria
Papa's Hot Doggeria
Papa's Cupcakeria
Papa's Pastaria

A jde se na Papa's Challenge.

0 komentářů:

Okomentovat